dissabte, 18 de setembre de 2010

Bases del concurs fotogràfic

Amb motiu de la celebració dels 300 anys del Santuari de Puiggraciós, la comissió organitzadora ha convocat un concurs fotogràfic de participació lliure a tothom qui ho desitgi sota el tema "El Santuari de Puiggraciós. Experiències i emocions".

El termini d'acceptació d'imatges finalitzarà el 17 de juliol de 2011, i aquestes formaran part d'una exposició que s'inaugurarà el 3 de setembre de 2011 al Santuari de Puiggraciós, data en què també tindrà lloc l'entrega de premis.

Aquest concurs és puntuable per a l'obtenció de les distincions AFCF i MFCF per a als membres de la Federació Catalana de Fotografia amb el núm. 2011/04.

Podeu veure i descarregar-vos les bases completes del concurs pitjant aquí.

Aquest concurs de fotografia està organitzat en col·laboració de l'Associació Fotogràfica de l'Ametlla. Qualsevol dubte o consulta sobre el concurs s'ha d'adreçar a afametlla@gmail.com amb els mots CONCURS 300 ANYS al camp de l'assumpte o a l'encapçalament del correu electrònic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquest blog són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat per l'administrador del mateix, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.