Comissió dels actes de celebració dels 300 anys de la fundació del Santuari de Puiggraciós

Novetats

Concert de Sant Esteve

300 anys de Puiggraciós: Concert St. Esteve

Xavier Relats, flauta, nascut a Lliçà d'Amunt (el Vallès Oriental), va estudiar flauta amb Claudi Arimany al conservatori de Granollers. Posteriorment perfeccionà els seus estudis a França i a Suïssa. Entre 1989 i 1991 fou contractat per la Bieler Symphonieorchester de Suïssa, i posteriorment passà a formar part de l'Orquestra Simfònica de Navarra, de la qual n'és Primera Flauta. Ha actuat com a solista amb l'Orchestre de Chambre de Lausanne, l'European Symphony Orchestra, Virtuozzii Moldavi (Orquestra Nacional de Cambra de Moldàvia), Camerata Mediterrània, Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra i la pròpia Orquestra Simfònica de Navarra. Ha rebut diverses distincions internacionals.

Abigaïl Prat, arpa, nascuda a Barcelona (el Barcelonès), va iniciar els seus estudis al conservatori del Liceu amb Hermínia Gràcia, per posteriorment continuar-los a Montpellier. Més endavant ingressà a la "Hochschule" de Viena per estudiar amb A. Blovsky-Miller, on obtingué un Cum Laude. La seva experiència amb orquestra és molt extensa: membre de la JONDE, solista de l'Òpera d'Oslo, col·laboracions amb les orquestres simfòniques de Trondheim, Barcelona, Sofia, Bergen, Viena, RTV austríaca i també l'Òpera Estatal de Viena i la Filarmònica de Viena. Com a solista ha actuat amb nombroses orquestres de cambra d'Espanya, Noruega, Estats Units i Àustria, actuant en sales tan emblemàtiques com el Kontzerthaus de Viena o el Carnegie Hall de Nova York.

Ambdós músics interpretaren obres dels clàssics Donizetti, Mozart, Gluck, Doppler-Zamara i nadales medievals i d'avui en dia. Fou un concert excel·lentissim. Dos grans músics en que expressaven tots els seus sentiments a través de l'arpa i la flauta. Érem molts els qui en vam gaudir i poder-los donar gràcies!


Cap comentari

Els comentaris d'aquest blog són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat per l'administrador del mateix, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.