Comissió dels actes de celebració dels 300 anys de la fundació del Santuari de Puiggraciós

Novetats

Bases del concurs fotogràfic


Amb motiu de la celebració dels 300 anys del Santuari de Puiggraciós, la comissió organitzadora ha convocat un concurs fotogràfic de participació lliure a tothom qui ho desitgi sota el tema "El Santuari de Puiggraciós. Experiències i emocions".

El termini d'acceptació d'imatges finalitzarà el 17 de juliol de 2011, i aquestes formaran part d'una exposició que s'inaugurarà el 3 de setembre de 2011 al Santuari de Puiggraciós, data en què també tindrà lloc l'entrega de premis.

Aquest concurs és puntuable per a l'obtenció de les distincions AFCF i MFCF per a als membres de la Federació Catalana de Fotografia amb el núm. 2011/04.

Podeu veure i descarregar-vos les bases completes del concurs pitjant aquí.

Aquest concurs de fotografia està organitzat en col·laboració de l'Associació Fotogràfica de l'Ametlla. Qualsevol dubte o consulta sobre el concurs s'ha d'adreçar a afametlla@gmail.com amb els mots CONCURS 300 ANYS al camp de l'assumpte o a l'encapçalament del correu electrònic.

Cap comentari

Els comentaris d'aquest blog són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat per l'administrador del mateix, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.