Comissió dels actes de celebració dels 300 anys de la fundació del Santuari de Puiggraciós

Novetats

Amb Maria 300 anys conreant l'amistat

Amb el lema "Amb Maria 300 anys conreant l'amistat" hem celebrat la Vetlla de la Mare de Déu.

Ha començat amb un solemne Interludi musical: "Caminant per la pau" de Pau Moix Moyà, interpretat per tots els músics presents.   

La Vetlla ha estat al voltant de la contemplació d'aquell diàleg que Déu i nosaltres hem maldat per a viure: "CONREANT L'AMISTAT".

L'amistat de Maria amb Déu, després de les paraules de l'Àngel, fou expressada anant corrents a ajudar a la seva cosina Elisabet. També per a nosaltres volem que tot germà i germana tingui una prioritat, li hem de cedir sempre el primer lloc; la nostra responsabilitat vers ells no té mesura. La Bíblia ens ensenya que aquest és el sentit de la vida humana. Lliurant-nos al proïsme és com millor ens unim a Déu. Així foren Déu i l'altre per a Maria: Més importants que ella mateixa, però alhora els seus interlocutors i amics.

Aquesta fou la lectura de fons de tota la Vetlla. L'amistat que Déu vol viure amb nosaltres s'arrela en l'amor i són aquests, l'amor i l'amistat, els mots que Puiggraciós vol ser-ne com la seva casa pairal.

Cap comentari

Els comentaris d'aquest blog són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat per l'administrador del mateix, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.