Comissió dels actes de celebració dels 300 anys de la fundació del Santuari de Puiggraciós

Novetats

Cristians i cristianisme a la Xina

Una barcelonina, després de set anys de viure a l’Ametlla del Vallès on treballava a la Residència Francesca Roig, i havent estudiat la llengua xinesa sense saber ben bé per què, ha viscut set anys més a la Xina on ha compartit intensament la vida amb cristians de l’Església clandestina xinesa. Aquesta compartició ha estat l’objecte del testimoni que ens ha donat a la conferència que tingué lloc el dia 20 de novembre al Santuari de Puiggraciós.

El seu testimoni ha estat un senzill, sincer i entranyable acostament a la gent que ella estima amb tendresa. Ens ha presentat unes persones, unes famílies i unes comunitats xineses que en aquests moments viuen la fe cristiana enmig de dificultats, de penúries, de solituds, de temors de ser descoberts i represaliats... però amb il·lusió, convenciment, germanor i desig de progrés en el seguiment de Jesucrist.

El muntatge visual amb el qual ha acompanyat el seu testimoni ens ha facilitat obrir el cor a una gent tan pròxima a nosaltres per la fe, tan llunyana per l’espai i la cultura, i tan il•lusionada pel coneixement de Jesús, el Mestre. Parlant amb senzillesa ens ha desgranat la vida de gent del camp i de la ciutat, ens ha informat directament de l’Església clandestina i indirectament de l’Església patriòtica. Tot plegat ens ha ajudat a obrir els nostres cors als germans, al reconeixement de la nostra mediocritat i a la confiança en el Déu i Pare de Bondat.

Cap comentari

Els comentaris d'aquest blog són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat per l'administrador del mateix, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.