Comissió dels actes de celebració dels 300 anys de la fundació del Santuari de Puiggraciós

Novetats

Gegants, gitanes, bastoners, màgia...

300 anys de Puiggraciós: Trobada de gegants
Cap a les 4 ja s’anava animant l’entorn del Santuari. Gegants i geganters començaven a prendre el seu lloc; gent menuda amb els pares i els qui els dirigirien les danses; les cadires ben posades; les taules per la xocolata amb tot el que es necessitaria, molta coca!!! feta a casa dels organitzadors!

I començà el ball dels gegants no sense haver presentat abans cada colla i poble d’on eren. La música de la gralla i dels tambors omplia d’expectació tot l’ambient. El ball final de tots els gegants junts fou molt simpàtic!

300 anys de Puiggraciós: Ball de gitanes
I seguí una mena d’entrada amb música cap el cercle on tot seguit començarien les danses “Ball de Gitanes”. Colles infantils que no els faltava detall: bambes amb picarols, mocadors les nenes i faixes els nens. Un “Visca” ben merescut pels seus directors!!!

El grup de Bastoners de la Garriga. Us felicitem i us voldríem veure ben aviat una altra vegada!

I tot seguit el MAG LINI! Ens va deixar a tots ben fascinats!!! La seva màgia semblava tan natural que no podíem creure allò que vèiem! MOLTES GRÀCIES, MAG LINI.

Cada grup participant marxà amb l’obsequi de “PUIGGRACIÓS 300 ANYS” gravat pel nostre artista Miquel Rocabruna.

Era l’hora de la pregària de Vespres. L’oratori de les monges seguí la festa amb la pregària de cada tarda i amb ella acabàvem la jornada a Puiggraciós.


Cap comentari

Els comentaris d'aquest blog són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat per l'administrador del mateix, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.