Comissió dels actes de celebració dels 300 anys de la fundació del Santuari de Puiggraciós

Novetats

Romiatge a Montserrat 2010: Crònica

Ens ha costat arrencar aquest XVIII romiatge. D’una banda costava aplegar el nombre de romeus i al final hem estat més de 200, de moment vam sortir amb esperes però després la fluïdesa va marcar la nostra jornada.

La missa va ser de debò l’Eucaristia dels monjos i del poble, dins de la qual un monjo va celebrar el 50 aniversari de la seva professió. Les paraules d’acolliment del Pare Abat van ser càlides i ben rebudes.

A la sala d’acolliment vam encetar les celebracions dels 300 anys del Santuari de Puiggraciós, vam gaudir i ens vam entendrir amb el muntatge audiovisual i, en acabat vam experimentar gran goig amb el testimoni d’una amiga del Santuari de la Mare de Déu i la proclamació del Pregó d’inici de l’any de Puiggraciós, el qual ens va arribar al cor i ens va ajudar a pregar.

L’estona lliure per al dinar ens va semblar curta i la comunicació ben aprofitada, la pregària a la majòlica de la Mare de Déu de Puiggraciós va ser sòbria, expressiva i arrelada, molt participada pels diferents pobles i per tots els romeus.

No podem demanar altra cosa que la benedicció de Maria, la qual estem segurs que no ens mancarà, ni a nosaltres, ni al nostre Poble, ni arreu del món en aquest moment difícil per a tothom.

Imatges del romiatge a Montserrat del 2010 aquí.

Cap comentari

Els comentaris d'aquest blog són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat per l'administrador del mateix, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.